Sådan forvandler du din kælder til en fodboldhule

vintønde

Har du en kælder som du ikke rigtigt bruger til noget, ud over opbevaring af diverse skrammel, som lige midlertidigt kunne komme derned, men aldrig kom videre? Så kan du overveje, om du skulle få ryddet ud og forvandle kælderen til en fed fodboldhule, hvor du kan se bold med drengene i det helt rigtige miljø. 

Hvis du har fået blod på tanden, så læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du får skabt din helt egen sportsbar. 

Pynt op med flag og bannere 

Når du skal indrette din fodboldhule, er det ikke så vigtigt, hvilken klub, der er din favoritklub. Du behøver ikke kun udsmykke med flag og bannere for én klub, nej du kan pynte op med ting fra både Chelsea, Tottenham, Everton, Liverpool, Aston Villa og hvad de nu hedder alle sammen. På den måde vil alle gæsterne føle sig velkomne, uanset hvilken klub, de selv er fan af. 

Indret med hygge og sjæl 

Udover pynt som flag og bannere der er med til at skabe stemning, er det naturligvis vigtigt med en bar, hvor du og vennerne kan skænke jer en fadøl. Der skal også være steder, hvor man kan sætte sin øl fra sig, og her kan vintønder være passende. De understreger det lidt huleagtige og bidrager til den gode stemning. Tønderne kan du blandt andet købe på Vintønde.dk men der findes også andre leverandører. 

Behagelige møbler

Udover pynt og indretning er det naturligvis også nødvendigt med en stor fladskærm til at se fodboldkampene på. Ligeledes kan det også være godt med nogle behagelige stole at sidde i, når man ser bold. På en rigtig sportsbar står man ofte op, men derhjemme vil man måske synes, det er rart at kunne smække stængerne op i en blød lænestol, hvor benenden kan løftes.